Zařízení & příslušenství
Pavelovakrans med halloncoulis, fikon och granatäpple
Příprava 30min.
Celkový 6hod.
10 portioner
Suroviny
Pavlovakrans
-
socker250 g
-
äggvita (ca 6-7 äggvitor), rumstemperatur200 g
-
vinäger1 tesked
-
äkta vaniljextrakt1 tesked
-
majsmjöl (stärkelse)10 g
Halloncoulis
-
200 g frysta hallon, upptinad 1 timme i rumstemperaturhallon200 g
-
socker100 g
-
citronsaft20 g
Vispad grädde och montering
-
vispgrädde, 30–40 % fetthalt500 g
-
fikon (volitelně)2 - 4
-
granatäpple urkärnad1
-
färska myntablad2 kvistar
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
54.4 mg
Protein
4.1 g
Kalorie
1500.1 kJ /
358.5 kcal
Tuk
19.1 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
11.5 g
Sacharidy
45.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Nyårsbuffé
11 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Jultårta
Žádné hodnocení
Jordgubbspaj
40min.
Citronmarängmuffins
Žádné hodnocení
Yoghurtkräm med apelsiner och dadlar
Žádné hodnocení
Snöflingetårta
Žádné hodnocení
Apelsinringar
Žádné hodnocení
Fyllda apelsin- och valnötskakor
Žádné hodnocení
Mandelstjärnor
1hod. 15min.
Julgran av kakor
Žádné hodnocení
Honung- & sesamkakor
Žádné hodnocení
Pumpapudding
1hod. 15min.
Mint Choc Chip
Žádné hodnocení