Pavelovakrans med halloncoulis, fikon och granatäpple

Pavelovakrans med halloncoulis, fikon och granatäpple

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 6hod.
10 portioner

Suroviny

Pavlovakrans
  • socker
    250 g
  • äggvita (ca 6-7 äggvitor), rumstemperatur
    200 g
  • vinäger
    1 tesked
  • äkta vaniljextrakt
    1 tesked
  • majsmjöl (stärkelse)
    10 g
Halloncoulis
  • hallon
    200 g
    200 g frysta hallon, upptinad 1 timme i rumstemperatur
  • socker
    100 g
  • citronsaft
    20 g
Vispad grädde och montering
  • vispgrädde, 30–40 % fetthalt
    500 g
  • fikon (volitelně)
    2 - 4
  • granatäpple urkärnad
    1
  • färska myntablad
    2 kvistar

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 54.4 mg
Protein 4.1 g
Kalorie 1500.1 kJ / 358.5 kcal
Tuk 19.1 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 11.5 g
Sacharidy 45.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše