Zařízení & příslušenství
Trifle med champagne och bär
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 40min.
16 glas
Suroviny
Krossade savoiardikex
-
savoiardikex halverade200 g
Bärsås
-
250 g frysta jordgubbarfärska jordgubbar250 g
-
250 g frysta hallonfärska hallon250 g
-
citronsaft30 g
-
socker100 g
-
mousserande vin200 g
-
agar agar1 ½ teskedar
Kräm
-
socker50 g
-
vispgrädde, 30–40 % fetthalt300 g
-
mascarponeost300 g
Montering
-
200 g cocktailbär, till garneringröda vinbär till garnering200 g
-
färska myntablad till garnering20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 glas
Sodík
95.5 mg
Protein
3.3 g
Kalorie
1010.3 kJ /
241.5 kcal
Tuk
14.8 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
8.3 g
Sacharidy
22.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Nyårsbuffé
11 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Jultårta
Žádné hodnocení
Jordgubbspaj
40min.
Citronmarängmuffins
Žádné hodnocení
Yoghurtkräm med apelsiner och dadlar
Žádné hodnocení
Snöflingetårta
Žádné hodnocení
Apelsinringar
Žádné hodnocení
Fyllda apelsin- och valnötskakor
Žádné hodnocení
Mandelstjärnor
1hod. 15min.
Julgran av kakor
Žádné hodnocení
Honung- & sesamkakor
Žádné hodnocení
Pumpapudding
1hod. 15min.
Mint Choc Chip
Žádné hodnocení