Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 200 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 2518.4 kJ / 612.4 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 66.8 g
- Nasycený tuk
- 42 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 167.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Terrine de lapin aux herbes
24 Std.
Sauce marchand de vin
1 Std. 15 Min
Terrine de campagne
25 godz. 15 min
Aspic d'asperges
24 Std.
Sauce gribiche
15min
Pâté de campagne au foie gras
48h
Foie gras sous-vide
72h
Petits choux aux escargots
1 Std. 20 Min
Rillettes de porc tradition
12h
Foie gras de canard
72h
Sauce madère
35min
Rognons de veau sauce madère
20min