Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 200 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 2518.4 kJ / 612.4 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 66.8 g
- Nasycený tuk
- 42 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 167.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Foie gras sous-vide
72 godz.
Rillettes de porc tradition
12h
Rognons de veau sauce madère
20 min
Terrine de foies de volaille au porto
5 godz. 50 min
Petits choux aux escargots
1h 20 min
Velouté d'épluchures d'asperges
45min
Beurre bordelais
30min
Pâté lorrain
15hod. 30min
Foie gras de canard
72 godz.
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Sauce madère
35 Min
Sauce gribiche
15min