Zařízení & příslušenství
Sauce piquante
Příprava 15min.
Celkový 35min.
850 g
Suroviny
-
700 g d'eau
-
1 ½ cube de bouillon
-
40 g de beurre en morceaux
-
60 g de farine
-
40 g de concentré de tomate
-
du sel
-
du poivre moulu
-
10 g de vinaigre de vin
-
6 cornichons en rondelles
-
¼ de c. à café de sauce au piment, type Tabasco®
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 850 g
Sodík
5501 mg
Protein
8.9 g
Kalorie
2403.2 kJ /
574.4 kcal
Tuk
34.2 g
Vláknina
7.7 g
Nasycený tuk
21.2 g
Sacharidy
59.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sauces
11 recepty/-ů
Francie
Francie
Mohlo by se vám také líbit...
Sot-l'y-laisse au cidre
55min.
Sauce marchand de vin
1hod. 15min.
Sauce madère
35min.
Flan pâtissier à la vanille
3hod. 30min.
Beurre d'escargot
10min.
Matelote de roussette au vin rouge
1hod. 30min.
Sauce dieppoise
35min.
Far breton aux pruneaux
1hod.
Rognons de veau sauce madère
20min.
Sauce Messine
10min.
Flan sans pâte
6hod.
Flan pâtissier feuilleté
7hod. 40min.