Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de beurre doux
- 30 g de farine de blé
- 1 feuille de laurier
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 30 g de madère
- 2 échalotes
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- Nutriční hodnoty
- na 500 g
- Kalorie
- 2226.1 kJ / 532.1 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 57.6 g
- Tuk
- 27.9 g
- Nasycený tuk
- 17.3 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 231.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rognons de veau sauce madère
20min
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3h 20 min
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1h 45min
Clafoutis aux prunes
1 godz. 15 min
Sauce marchand de vin
1 godz. 15 min
Sauce piquante
35min
Beurre d'escargot
10 min
Far breton aux pruneaux
1 godz.
Terrine aux deux poissons
1 godz.
Cannelés bordelais
13h 30min
Crème pâtissière au chocolat
30min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min