Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g de beurre doux
- 30 g de farine de blé
- 1 feuille de laurier
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 30 g de madère
- 2 échalotes
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- Nutriční hodnoty
- na 500 g
- Kalorie
- 2226.1 kJ / 532.1 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 57.6 g
- Tuk
- 27.9 g
- Nasycený tuk
- 17.3 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 231.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce dieppoise
35 Min
Far breton aux pruneaux
1 Std.
Flan pâtissier à la vanille
3h 30min
Beurre bordelais
30 min
Quiche andouille, pommes et camembert
1 godz. 10 min
Lotte crémeuse au safran
3h 35min
Cassoulet toulousain
1h 40 min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3h 45min
Sauce piquante
35 Min
Flan sans pâte
6h
Rognons de veau sauce madère
20 Min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min