Zařízení & příslušenství
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Příprava 45min.
Celkový 4hod.
8 sneetjes
Suroviny
Kruimeldeeg
-
suiker40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes, plus extra om in te vetten170 g
-
bloem240 g
-
eierdooier1
-
zout2 snuifjes
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
eiwit1
Passievruchtensaus
-
passievruchten het vlees uitgehaald8
-
suiker50 g
Bavaroiscrème
-
volle melk400 g
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
eierdooiers6
-
suiker70 g
-
bloem25 g
-
maïszetmeel35 g
Montage
-
rijpe mango's maar stevig (ongeveer 300 g per mango)3 - 4
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 sneetje
Sodík
79.4 mg
Protein
9.4 g
Kalorie
2274.2 kJ /
543.6 kcal
Tuk
23.2 g
Vláknina
5.4 g
Nasycený tuk
13.3 g
Sacharidy
77.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Kerst menu
11 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Žádné hodnocení
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Žádné hodnocení
Hollandaise saus
Žádné hodnocení
Stoofpotje van Aubrac
17hod. 30min.
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Žádné hodnocení
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Žádné hodnocení
Tarte Tatin
2hod.
Bevroren veenbessen margarita
5min.
Driedubbele chocoladetaart
2hod. 30min.
Groene biscuittaart
Žádné hodnocení
Glutenvrije frambozen rolgebak
Žádné hodnocení
Vanille-ijs
12hod.