Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
TM6 TM5 TM31

Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)

3.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 400 g fresh mango cheeks, cut into slices
  • 2 fresh passionfruit, juice only (approx. 40 g), plus 2 extra to garnish
  • 1 tbsp monkfruit sweetener
  • 150 g water
  • 2 tsp gelatine powder
  • 2 tbsp coconut yoghurt
  • fresh mint leaves, to garnish

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
375 kJ / 89.8 kcal
Protein
2.8 g
Sacharidy
15.8 g
Tuk
0.8 g
Nasycený tuk
0.5 g
Vláknina
4 g
Sodík
13.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty