Zařízení & příslušenství
Galette s ratatouille pro TM6
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 30min.
8 porcí
Suroviny
Těsto
-
150 gramů másla na kousky (1–2 cm), vychlazeného
-
300 gramů hladké mouky plus navíc na pomoučení
-
90 gramů studené vody
-
½ čajové lžičky soli
Náplň
-
350 gramů cukety neoloupané, s odstraněnými konci (2–3 cukety)
-
350 gramů rajčat celých (viz Tip)
-
190 gramů sušených rajčat, v oleji scezených (1 sklenice o objemu 250 ml)
-
30 gramů vody
-
10 gramů čerstvé pažitky nastříhané nůžkami na malé kousky (1 balení)
-
½ čajové lžičky soli plus navíc na dochucení
-
hladká mouka na pomoučení
-
1 špetka mletého černého pepře
-
60 gramů parmazánu, strouhaného
-
mléko na potření
-
10 lístků bazalky
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
310.9 mg
Protein
8.6 g
Kalorie
1786.3 kJ /
428.3 kcal
Tuk
29.6 g
Vláknina
2.8 g
Nasycený tuk
11.8 g
Sacharidy
30.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Bulky v páře s chorizem
2 Std.
Pórkovo-sýrový koláč
1 Std. 5 Min
Veganské sýrové fondue
Keine Bewertungen
Bernské rösti
40 Min
Salát z fenyklu, řapíkatého celeru a zelených jablek
15 Min
Houbový crème brûlée
24 Std. 35 Min
Spanakopita (řecký špenátový koláč)
1 Std. 30 Min
Fenyklový salát s grapefruitem
20 Min
Klasický flapjack
55 Min
Orange Passion (Oranžová touha)
15 Min
Ořechová boloňská omáčka s pórkem
35 Min
Zapečené těstoviny se zeleninou
1 Std.