Zařízení & příslušenství
Baleárská omáčka
Příprava 5min.
Celkový 15min.
4 porce
Suroviny
-
250 gramů másla na kousky
-
70 gramů šalotky
-
15 gramů čerstvého estragonu (cca 3 polévkové lžíce)
-
60 gramů bílého vína, suchého
-
30 gramů vinného octa, bílého
-
1 čajová lžička mletého bílého pepře
-
4 žloutky
-
1 špetka soli dle chuti
-
1 špetka mletého černého pepře dle chuti
-
1 polévková lžíce čerstvého kerblíku nasekaného
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
4.4 g
Kalorie
2470 kJ /
590 kcal
Tuk
58.6 g
Vláknina
0.3 g
Sacharidy
4.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Hrášková polévka s kalamáry a restovanými cherry rajčaty
50 min
Gravlax z lososa s pohankovými bliny
48 godz.
Béarnská omáčka
20 min
Odpalované těsto
50 min
Bylinkový olej
2 godz. 5 min
Pomerančové máslo s chutí bylinek
Brak ocen
Avokádová polévka s krevetami
20 min
Chawan mushi (japonský předkrm)
35 min
Hovězí na tamarindu s rýží
1 godz.
Marinované krevety
1 godz. 10 min
Tatarák po francouzsku
1 godz. 10 min
Bramborové pyré s hráškem a mátou
45 min