Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů másla, na kousky
- 70 gramů šalotky
- 15 gramů čerstvého estragonu, (cca 3 polévkové lžíce)
- 60 gramů bílého vína, suchého
- 30 gramů vinného octa, bílého
- 1 čajová lžička mletého bílého pepře
- 4 žloutky
- 1 špetka soli, dle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře, dle chuti
- 1 polévková lžíce čerstvého kerblíku, nasekaného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2470 kJ / 590 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 58.6 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1h 20min
Kachní paštika s olivami
2h 40min
Peprmintové čokoládové bonbóny - nepečené
1h 25min
Chléb s chilli
4h 30min
Rajčata plněná směsí rýže, hub a ořechů
1h 5min
Žampiony v octu
Žádné hodnocení
Čokoládový coulant
30min
Gulášová polévka deluxe
2h
Béarnská omáčka
20min
Steaková omáčka
25min
Houbové cappuccino s lískovými ořechy
30min
Švestková omáčka
43 min