Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů másla, na kousky
- 70 gramů šalotky
- 15 gramů čerstvého estragonu, (cca 3 polévkové lžíce)
- 60 gramů bílého vína, suchého
- 30 gramů vinného octa, bílého
- 1 čajová lžička mletého bílého pepře
- 4 žloutky
- 1 špetka soli, dle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře, dle chuti
- 1 polévková lžíce čerstvého kerblíku, nasekaného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2470 kJ / 590 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 58.6 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Dvě pečené ryby s masala kořením
1 godz. 15 min
Hrášková polévka s kalamáry a restovanými cherry rajčaty
50min
Asijská polévka s vaječnými nudlemi a kuřetem - z jednoho hrnce
40min
Béarnská omáčka
20min
Pomerančový dresink s kari
5min
Steaková omáčka
25min
Kuřecí krémová polévka s kešu oříšky
30min
Rychlá asijská hovězí polévka
40min
Rajčata s bylinkovou náplní
50min
Asijské knedlíčky plněné zelím a masem
1 Std. 35 Min
Králičí terina s čerstvými bylinkami
2 godz. 35 min
Žampiony v octu
Keine Bewertungen