Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů másla, na kousky
- 70 gramů šalotky
- 15 gramů čerstvého estragonu, (cca 3 polévkové lžíce)
- 60 gramů bílého vína, suchého
- 30 gramů vinného octa, bílého
- 1 čajová lžička mletého bílého pepře
- 4 žloutky
- 1 špetka soli, dle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře, dle chuti
- 1 polévková lžíce čerstvého kerblíku, nasekaného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2470 kJ / 590 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 58.6 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Vejce s bylinkovou omáčkou a velikonočními sušenkami
50min
Hovězí svíčková ve slaninovém kabátku
50min
Směs divokého koření
10min
Kuřecí kapsy s pórkem, bylinkami a vařenými bramborami
45min
Chawan mushi (japonský předkrm)
35min
Karamelový fondán
15min
Krvavá Mary
5min
Holandská omáčka s červenou paprikou
15min
Béarnská omáčka
20min
Steaková omáčka
25min
Bešamelová omáčka
15min
Tatarský biftek
5min