Zařízení & příslušenství
Baleárská omáčka
Příprava 5min.
Celkový 15min.
4 porce
Suroviny
-
250 gramů másla na kousky
-
70 gramů šalotky
-
15 gramů čerstvého estragonu (cca 3 polévkové lžíce)
-
60 gramů bílého vína, suchého
-
30 gramů vinného octa, bílého
-
1 čajová lžička mletého bílého pepře
-
4 žloutky
-
1 špetka soli dle chuti
-
1 špetka mletého černého pepře dle chuti
-
1 polévková lžíce čerstvého kerblíku nasekaného
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
4.4 g
Kalorie
2470 kJ /
590 kcal
Tuk
58.6 g
Vláknina
0.3 g
Sacharidy
4.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Anglický vanilkový krém Custard
10min.
Čokoládový dortík
12hod. 15min.
Hrášková polévka s kalamáry a restovanými cherry rajčaty
50min.
Strašidelné pivíčko
30min.
Barevné ovocné řezy
1hod. 10min.
Zvěřinové klobásy s pistáciemi
3hod. 30min.
Morkové knedlíčky Anuše Kejřové
25min.
Thajské lososové balíčky na páře
45min.
Redpiroska
Žádné hodnocení
Krvavá Mary
5min.
Telecí závitky s nivou a sýrovou omáčkou
55min.
Limetkovo-zázvorová limonáda
1hod. 10min.