
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 gramů másla na kousky
- 70 gramů šalotky
- 15 gramů čerstvého estragonu (cca 3 polévkové lžíce)
- 60 gramů bílého vína, suchého
- 30 gramů vinného octa, bílého
- 1 čajová lžička mletého bílého pepře
- 4 žloutky
- 1 špetka soli dle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře dle chuti
- 1 polévková lžíce čerstvého kerblíku nasekaného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 590 kcal / 2470 kJ
- Protein
- 4.4 g
- Tuk
- 58.6 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Vláknina
- 0.3 g
Alternativní recepty
Rybí rolky s houbovou náplní
Žádné hodnocení
Cibulačka v chlebu
55min
Holandská omáčka s medvědím česnekem
15min
Petrželová omáčka persillade
5min
Bylinkový olej
2hod. 5min
Studená hrášková polévka s bylinkovými ledovými kostkami
4hod. 10min
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
35min
Kuřecí polévka s kukuřicí a brokolicové terinky
1hod. 25min
Pekingské kuře
50min
Holandská omáčka s červenou paprikou
15min
Béarnská omáčka
20min
Asijské knedlíčky plněné zelím a masem
1hod. 35min