Zařízení & příslušenství
Baleárská omáčka
Příprava 5min.
Celkový 15min.
4 porce
Suroviny
-
250 gramů másla na kousky
-
70 gramů šalotky
-
15 gramů čerstvého estragonu (cca 3 polévkové lžíce)
-
60 gramů bílého vína, suchého
-
30 gramů vinného octa, bílého
-
1 čajová lžička mletého bílého pepře
-
4 žloutky
-
1 špetka soli dle chuti
-
1 špetka mletého černého pepře dle chuti
-
1 polévková lžíce čerstvého kerblíku nasekaného
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
4.4 g
Kalorie
2470 kJ /
590 kcal
Tuk
58.6 g
Vláknina
0.3 g
Sacharidy
4.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Avokádovo-bazalkový dip
20min.
Čokoládová rakev (bez lepku)
1hod. 5min.
Tatarský biftek
5min.
Hovězí svíčková ve slaninovém kabátku
50min.
Kachní paštika s olivami
2hod. 40min.
Chřest s pikantní jahodovou omáčkou
50min.
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1hod. 15min.
Veganské sádlo
3hod. 15min.
Toskánské crostini
30min.
Tatarák po francouzsku
1hod. 10min.
Hovězí mini tartar
10min.
Chutney z červené cibule
1hod. 10min.