Zařízení & příslušenství
Baleárská omáčka
Příprava 5min.
Celkový 15min.
4 porce
Suroviny
-
250 gramů másla na kousky
-
70 gramů šalotky
-
15 gramů čerstvého estragonu (cca 3 polévkové lžíce)
-
60 gramů bílého vína, suchého
-
30 gramů vinného octa, bílého
-
1 čajová lžička mletého bílého pepře
-
4 žloutky
-
1 špetka soli dle chuti
-
1 špetka mletého černého pepře dle chuti
-
1 polévková lžíce čerstvého kerblíku nasekaného
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
4.4 g
Kalorie
2470 kJ /
590 kcal
Tuk
58.6 g
Vláknina
0.3 g
Sacharidy
4.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Anglický vanilkový krém Custard
10min.
Pavlova s malinovým coulis
5hod. 30min.
Hruška plněná medovou směsí s mandlemi
40min.
Asijská polévka s vaječnými nudlemi a kuřetem - z jednoho hrnce
40min.
Béarnská omáčka
20min.
Penne se slávkami
1hod. 5min.
Pikantní salát s mletým kuřecím masem
30min.
Čokoládový mousse s vůní pomeranče a skořice
2hod. 20min.
Treska na thajský způsob
2hod. 40min.
Švestková omáčka
43min.
Rybí polévka s pórkem
35min.
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30min.