Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Galette Hamuru
- 150 g tereyağı, soğuk, parçalara bölünmüş (1-2 cm)
- 300 g un, tezgahı unlamak için ekstra un
- 90 g soğuk su
- ½ tk tuz
İç Malzemesi ve Pişirilmesi
- 350 g kabak, küçük boy, soyulmamış, uçları kesilmiş (2-3 kabak)
- 350 g erik domates, sert, bütün (bk. Öneriler)
- 190 g kurutulmuş domates, yağ içinde, yağı süzülmüş
- 30 g su
- 10 g frenk soğanı, ince dilimlenmiş
- ½ tk tuz, serpmek için ekstra 2-3 tutam tuz
- un, serpmek için
- 1 tutam karabiber
- 60 g Parmesan peyniri, rendelenmiş
- süt, sürmek için
- 10 fesleğen yaprağı
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1581.2 kJ / 377.9 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 45.3 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 507.9 mg
Alternativní recepty
Vegan Burger
1 Std. 10 Min
Acı Biberli Zeytinyağı
25min
Kıtırlı Papatya Çörek
1h 5min
Vişne Sos Eşliğinde Ortası Çikolatalı Ekmek
1h 30min
Ajvar
1h 20min
Sebzeli Galette
1h 30min
Frambuazlı Balzamik Çektirmesi
Žádné hodnocení
Yumurtalı Tam Buğday Makarna
1 Std. 40 Min
Spagetti Carbonara
40min
Sotelenmiş Ananas
Žádné hodnocení
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1h 35min
Şiş Köfte ve Kişnişli Yoğurt Sos
1h 20min