Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 550 g kereviz kökü, soyulmuş, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 200 g soğan, dörde bölünmüş
- 90 - 120 g sap kereviz, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 2 diş sarımsak
- 50 g tereyağı
-
850
g sebze suyu
nebo su - 250 g yeşil elma, çekirdekleri ayıklanmış, dörde bölünmüş
- 1 ½ tk tuz
- ¼ tk toz karabiber
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 348.8 kJ / 83.3 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 8.8 g
- Tuk
- 4.5 g
Alternativní recepty
Maydanozlu Kereviz Çorbası
45 Min
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40 Min
Mantarlı Risotto
40 Min
Zeytinyağlı Yer Elması
1h
Yoğurtlu Fesleğenli Kabak Çorbası
35 min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 Min
Bal Kabağı Çorbası
35 min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50 Min
Otlu İrmik Köfteli Pancar Çorbası
1ωρ. 10 λεπτ.
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 Min
Plaska
1 Std. 15 Min
Kabaklı Bezelye Çorbası
1h