Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g aşurelik buğday, 1 litre su ile 8 saat ıslatılıp süzülmüş (ıslatılmamış hali 250 g)
- 2000 g su
- 2 ¾ tk tuz
- 100 g fındık turp, ince dilimlenmiş
- 140 g konserve mısır, suyu süzülmüş
- 100 g salatalık, küp küp doğranmış
- 150 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 50 g beyaz peynir, sert, kabaca ufalanmış
- 10 dal frenk soğanı, ince dilimlenmiş
- 200 g yoğurt, yağlı
- 1 diş sarımsak (isteğe bağlı)
- 10 g hardal
- 10 g bal
- 15 g sirke
- 10 g zeytinyağı
- 10 g limon suyu
- ⅛ - ¼ tk toz karabiber
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1083 kJ / 258 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 627 mg
Alternativní recepty
Sütlü Ispanak Çorbası
45min
Elmalı Kivili Smoothie
10min
Haydari
10min
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
Brak ocen
Patates Salatası
1h
Kepekli Bulgur Salatası
40min
Wellington Usulü Bonfile ve Kırmızı Şarap Sosu
Brak ocen
İrmik Helvası
1 Std. 25 Min
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55 Std.
Kavanozda Cheesecake
4h
Zencefil ve Portakallı Bitki Çayı
15min
Elma, Badem ve Yulaflı Porridge
24h 10min