Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g aşurelik buğday, 1 litre su ile 8 saat ıslatılıp süzülmüş (ıslatılmamış hali 250 g)
- 2000 g su
- 2 ¾ tk tuz
- 100 g fındık turp, ince dilimlenmiş
- 140 g konserve mısır, suyu süzülmüş
- 100 g salatalık, küp küp doğranmış
- 150 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 50 g beyaz peynir, sert, kabaca ufalanmış
- 10 dal frenk soğanı, ince dilimlenmiş
- 200 g yoğurt, yağlı
- 1 diş sarımsak (isteğe bağlı)
- 10 g hardal
- 10 g bal
- 15 g sirke
- 10 g zeytinyağı
- 10 g limon suyu
- ⅛ - ¼ tk toz karabiber
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1083 kJ / 258 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 627 mg
Alternativní recepty
Antioksidan Detoks İçeceği
15min
Kurutulmuş Domates Ezmesi
30p
Kepekli Bulgur Salatası
40min
Naneli Bezelye Köfteleri
45min
Kakaolu Taze Makarna
1h
Zencefilli Salata Sosu
10min
Çağla Ezmesi
10min
Limon Soslu ve Karidesli Çiğ Kabak Spiralleri
Žádné hodnocení
Makarna ve Ispanaklı Taze Sebze Çorbası
45min
Taze İç Bakla Humusu
50min
Mercimekli Vejetaryen Burger
50min
Ratatuy
40min