Baguete com mousse de pato e cebola caramelizada

Baguete com mousse de pato e cebola caramelizada

5.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 15min.
4 doses

Suroviny

  • peito de pato c/ pele
    250 g
    250 g bifes de peru, (ver dica)
  • azeite p/ fritar o peru
    1 c. sopa de
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta preta
    ½ c. chá de
  • cebola
    80 g
  • manteiga
    60 g
  • filete de anchova, em óleo
    10 g
  • paprika fumada
    ¼ c. chá de
  • alho em pó
    ½ c. chá de
  • fiambre em cubos
    70 g
  • rum
    10 g
  • queijo-creme
    100 g
  • maçã s/ casca, cortada em metades
    200 g
  • baguete cortados ao meio verticalmente
    2 pedaços de
  • açúcar amarelo
    1 c. chá de

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 doses

Sodík 2972.2 mg
Protein 74.8 g
Kalorie 6566.5 kJ / 1569.4 kcal
Tuk 115.1 g
Vláknina 8.2 g
Nasycený tuk 57.6 g
Sacharidy 57.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...