金平炒牛蒡

金平炒牛蒡

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 30min.
8 人份

Suroviny

  • 牛蒡 約1根,去皮切段(5公分)
    450 克
  • 紅蘿蔔 約半根,切段(5公分)
    80 克
  • 2 茶匙
  • 純芝麻油
    2 茶匙
  • 紅辣椒 (大型) 切圈,約半根
  • 米酒
    20 克
  • 醬油
    25 克
  • 味醂
    25 克
  • 20 克
  • 白芝麻
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 181.6 mg
Protein 1.3 g
Kalorie 358 kJ / 85.6 kcal
Tuk 2.6 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 0.4 g
Sacharidy 13.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...