Zařízení & příslušenství
金平炒牛蒡
Příprava 20min.
Celkový 30min.
8 人份
Suroviny
-
牛蒡 約1根,去皮切段(5公分)450 克
-
紅蘿蔔 約半根,切段(5公分)80 克
-
油2 茶匙
-
純芝麻油2 茶匙
-
紅辣椒 (大型) 切圈,約半根
-
米酒20 克
-
醬油25 克
-
味醂25 克
-
糖20 克
-
白芝麻1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
181.6 mg
Protein
1.3 g
Kalorie
358 kJ /
85.6 kcal
Tuk
2.6 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
0.4 g
Sacharidy
13.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
切片刨絲神器
19 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan