金平炒牛蒡
TM5 TM6

金平炒牛蒡

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 450 克 牛蒡 ,約1根,去皮切段(5公分)
  • 80 克 紅蘿蔔 ,約半根,切段(5公分)
  • 2 茶匙 油
  • 2 茶匙 純芝麻油
  • 紅辣椒 (大型) ,切圈,約半根
  • 20 克 米酒
  • 25 克 醬油
  • 25 克 味醂
  • 20 克 糖
  • 1 茶匙 白芝麻

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
358 kJ / 85.6 kcal
Protein
1.3 g
Sacharidy
13.7 g
Tuk
2.6 g
Nasycený tuk
0.4 g
Vláknina
2.2 g
Sodík
181.6 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty