Zařízení & příslušenství
櫛瓜紅蘿蔔麵包
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 45min.
12 片
Suroviny
-
櫛瓜 切塊60 克
-
紅蘿蔔 切塊60 克
-
牛奶100 克
-
水65 克
-
全麥麵粉 (高筋)30 克
-
新鮮酵母10 克
-
傳統燕麥片50 克
-
優格,任一種類20 克
-
中筋麵粉200 克
-
鹽1 ½ 茶匙
-
綜合種籽 例如: 南瓜籽、葵花籽20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 片
Sodík
316.5 mg
Protein
3.5 g
Kalorie
448 kJ /
107.1 kcal
Tuk
1.6 g
Vláknina
1.4 g
Nasycený tuk
0.4 g
Sacharidy
19.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品配件食譜
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan