Zařízení & příslušenství
香煎馬鈴薯餅(TM6)
Příprava 35min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
洋蔥 垂直對半切100 克
-
粉質馬鈴薯 切成可以放入進料管的大小750 克
-
蒜頭 (volitelně)1 - 2 粒
-
麵粉70 克
-
蛋 (約53-63克)2 顆
-
鹽1 - 1 ½ 茶匙
-
現磨黑胡椒粉¼ - ½ 茶匙
-
麵粉 (volitelně)1 - 1 ½ 大匙
-
油炸用蔬菜油
-
酸奶油200 克
-
冰糖粉 (volitelně) 裝飾用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
455.5 mg
Protein
10.8 g
Kalorie
1758 kJ /
420 kcal
Tuk
20.3 g
Vláknina
4.9 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
45.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品配件食譜
42 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan