Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
TM6

Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

Pink Sorbet

  • 150 g sugar
  • 500 g frozen strawberries, hulled
  • 75 g ripe banana, cut into pieces
  • 2 tsp lemon juice

Pineapple Carpaccio

  • 1 pineapple, fresh, cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed
  • mint leave, fresh, to garnish (volitelně)
    nebo basil leaf, fresh, to garnish (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
757 kJ / 181 kcal
Protein
1 g
Sacharidy
39 g
Tuk
0.4 g
Nasycený tuk
0 g
Vláknina
3.2 g
Sodík
3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty