Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)

Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)

5.0 1 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 20min
8 portions

Suroviny

Pink Sorbet
  • sugar
    150 g
  • frozen strawberries hulled
    500 g
  • ripe banana cut into pieces
    75 g
  • lemon juice
    2 tsp
Pineapple Carpaccio
  • pineapple, fresh cut vertically into 4-6 spears (approx. 200 g ea.), core removed
    1
  • mint leave, fresh (volitelně) to garnish
    basil leaf, fresh, to garnish

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 181 kcal / 757 kJ
Protein 1 g
Tuk 0.4 g
Sacharidy 39 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 0 g
Sodík 3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...