Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g pistachenoten, gepeld, ongezouten
- 60 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukken gesneden (2 cm)
- 6 vellen filodeeg, (ongeveer 30 cm x 40 cm)
- 500 g roomkaas
- 120 g room, min. 30% vet
- 270 g suiker
- 3 eieren
- 120 g water
- 20 g rozenwater (volitelně)
- ¼ tl gemalen kaneel
- 2 - 3 snuifjes gemalen kardemom
- 50 g honing
- Gevriesdroogde rozenblaadjes, voor het opdienen (volitelně)
- pistachenoten, gepeld, ongezouten, voor het opdienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1597.4 kJ / 381.8 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 34.2 g
- Tuk
- 25.6 g
- Nasycený tuk
- 13.7 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 220.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
XXL - Pompoensoep
50 min
Karameltaart
3 Std. 50 Min
Shortbread karamel gezouten boter
2h 25min
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Žádné hodnocení
Batbout met kaas
30 min
Ovenburger
1 Std. 45 Min
IJskroon van meringue en frambozen
4 Std. 10 Min
Ezogelin Soep
1 godz. 5 min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30 min
Vleesballetjes met parelrijst
Žádné hodnocení
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Žádné hodnocení
Chocolade sneeuwballen
1 godz.