Zařízení & příslušenství
Baklava kaastaart
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 30min.
12 porties
Suroviny
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden (2 cm)60 g
-
filodeeg (ongeveer 30 cm x 40 cm)6 vellen
-
roomkaas500 g
-
room, min. 30% vet120 g
-
suiker270 g
-
eieren3
-
water120 g
-
rozenwater (volitelně)20 g
-
gemalen kaneel¼ tl
-
gemalen kardemom2 - 3 snuifjes
-
honing50 g
-
Gevriesdroogde rozenblaadjes (volitelně) voor het opdienen
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten voor het opdienen
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
220.2 mg
Protein
5.8 g
Kalorie
1597.4 kJ /
381.8 kcal
Tuk
25.6 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
13.7 g
Sacharidy
34.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Žádné hodnocení
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1hod. 30min.
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Žádné hodnocení
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1hod. 10min.
Tunesische Chorba
45min.
Soefganiots
2hod.
Geluksbal-raketspiezen
Žádné hodnocení
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16hod. 50min.
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Žádné hodnocení
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2hod. 30min.
Suikerpasta
1hod. 10min.
Groene biscuittaart
Žádné hodnocení