Baklava kaastaart

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 30min.
12 porties

Suroviny

  • pistachenoten, gepeld, ongezouten
    50 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden (2 cm)
    60 g
  • filodeeg (ongeveer 30 cm x 40 cm)
    6 vellen
  • roomkaas
    500 g
  • room, min. 30% vet
    120 g
  • suiker
    270 g
  • eieren
    3
  • water
    120 g
  • rozenwater (volitelně)
    20 g
  • gemalen kaneel
    ¼ tl
  • gemalen kardemom
    2 - 3 snuifjes
  • honing
    50 g
  • Gevriesdroogde rozenblaadjes (volitelně) voor het opdienen
  • pistachenoten, gepeld, ongezouten voor het opdienen

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Sodík 220.2 mg
Protein 5.8 g
Kalorie 1597.4 kJ / 381.8 kcal
Tuk 25.6 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 13.7 g
Sacharidy 34.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...