Baklava kaastaart
TM6 TM5 TM31

Baklava kaastaart

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 50 g pistachenoten, gepeld, ongezouten
  • 60 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukken gesneden (2 cm)
  • 6 vellen filodeeg, (ongeveer 30 cm x 40 cm)
  • 500 g roomkaas
  • 120 g room, min. 30% vet
  • 270 g suiker
  • 3 eieren
  • 120 g water
  • 20 g rozenwater (volitelně)
  • ¼ tl gemalen kaneel
  • 2 - 3 snuifjes gemalen kardemom
  • 50 g honing
  • Gevriesdroogde rozenblaadjes, voor het opdienen (volitelně)
  • pistachenoten, gepeld, ongezouten, voor het opdienen

Nutriční hodnoty
na 1 portie
Kalorie
1597.4 kJ / 381.8 kcal
Protein
5.8 g
Sacharidy
34.2 g
Tuk
25.6 g
Nasycený tuk
13.7 g
Vláknina
0.7 g
Sodík
220.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty