Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g pistachenoten, gepeld, ongezouten
- 60 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukken gesneden (2 cm)
- 6 vellen filodeeg, (ongeveer 30 cm x 40 cm)
- 500 g roomkaas
- 120 g room, min. 30% vet
- 270 g suiker
- 3 eieren
- 120 g water
- 20 g rozenwater (volitelně)
- ¼ tl gemalen kaneel
- 2 - 3 snuifjes gemalen kardemom
- 50 g honing
- Gevriesdroogde rozenblaadjes, voor het opdienen (volitelně)
- pistachenoten, gepeld, ongezouten, voor het opdienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1597.4 kJ / 381.8 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 34.2 g
- Tuk
- 25.6 g
- Nasycený tuk
- 13.7 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 220.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brownies van zoete aardappel
1h
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Žádné hodnocení
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Žádné hodnocení
Pizza met fruit en yoghurt
Žádné hodnocení
Harira
7h
Cashew brood wentelteefjes
Žádné hodnocení
Italiaanse brunch
1h 30min
Bloedige hersenspaghetti
13hod. 30min
Halloween-worstvingers
1h
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Žádné hodnocení
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Žádné hodnocení
Nougatine
1h 30min