Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g pistachenoten, gepeld, ongezouten
- 60 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukken gesneden (2 cm)
- 6 vellen filodeeg, (ongeveer 30 cm x 40 cm)
- 500 g roomkaas
- 120 g room, min. 30% vet
- 270 g suiker
- 3 eieren
- 120 g water
- 20 g rozenwater (volitelně)
- ¼ tl gemalen kaneel
- 2 - 3 snuifjes gemalen kardemom
- 50 g honing
- Gevriesdroogde rozenblaadjes, voor het opdienen (volitelně)
- pistachenoten, gepeld, ongezouten, voor het opdienen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1597.4 kJ / 381.8 kcal
- Protein
- 5.8 g
- Sacharidy
- 34.2 g
- Tuk
- 25.6 g
- Nasycený tuk
- 13.7 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 220.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Žádné hodnocení
Pulled barbecue jackfruit
25min
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Žádné hodnocení
Tosti met cottage kaas
Žádné hodnocení
Cashew brood wentelteefjes
Žádné hodnocení
Vanillesiroop
30 Min
Rode en groene kerstkoekjes
2h 20min
Halloweensalade met bloederige hummus
1 Std.
Pierogi met vlees
1 Std.
Levercake
Žádné hodnocení
Crème anglaise
15min
Driekoningentaart met hazelnoten
Žádné hodnocení