Zařízení & příslušenství
Batbout met kaas
Příprava 5min.
Celkový 30min.
6 porties
Suroviny
-
200 g melk, magerwater200 g
-
1 zakje gedroogde gistverse gist15 g
-
bloem type 65, en een beetje voor het werkblad210 g
-
griesmeel, zachte tarwe200 g
-
olijfolie30 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde tijm1 tl
-
oregano, gedroogd1 tl
-
zout½ tl
-
roomkaas6 el
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
184 mg
Protein
16 g
Kalorie
2062 kJ /
488 kcal
Tuk
12 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
1 g
Sacharidy
76 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ramadan
20 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Temaki Sushi
Keine Bewertungen
Tunesische Chorba
45 Min
Pizza lahmacun a la Turk
1 Std.
Rugelach met pistache-halva
Keine Bewertungen
Citroen en yoghurt dessert
3 Std. 15 Min
Zoetzure dhal
Keine Bewertungen
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min
Avocadosap met dadels
5 Min
Uramaki Sushi met Tempura Garnalen
Keine Bewertungen
Bulgur en rode linzensoep
50 Min
Muntthee
25 Min
Harira
7 Std.