Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato (vedere consigli)
- 400 g di farina di kamut
- 10 g di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1661.8 kJ / 397.3 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 76.2 g
- Tuk
- 7.3 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 985.8 mg
Alternativní recepty
Focaccia cipolle e zucca
2 godz.
Risotto alla zucca
30 min
Purè di patate (TM6)
1 godz.
Pane semplice
4 godz.
Pagnotta rustica
3h
Impasto base per pane
1 godz.
Risotto alla milanese (per 2 persone)
25 Min
Focaccia morbida
4 godz.
Pizza vegetariana con Affettatutto Bimby®
3h
Risotto zafferano e speck
35min
Pizza caprese
9 godz.
Impasto per pizza integrale
2 godz.