Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- ½ cubetto di lievito di birra fresco sbriciolato (vedere consigli)
- 400 g di farina di kamut
- 10 g di sale
- 25 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1661.8 kJ / 397.3 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 76.2 g
- Tuk
- 7.3 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 985.8 mg
Alternativní recepty
Bruschetta (senza glutine)
3 Std.
Impasto per pizza di segale
2h 10min
Patate e zucca al vapore
25 Min
Pane di kamut e farro
4h
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24h
Frullato rosso
10 Min
Impasto base per pane
1 Std.
Meringhe natalizie
8h
Pane toscano (TM6)
16 Std. 30 Min
Pane semplice
4h
Impasto per pizza integrale
2h
Pizza con salame piccante TM6
3 Std. 30 Min