Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 490 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero (volitelně)
nebo 1 cucchiaino di malto in polvere (volitelně) -
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
nebo 3 g di lievito di birra disidratato - 200 g di farina di segale
- 200 g di farina di forza (o manitoba)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 12 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1681.3 kJ / 401.8 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 73.9 g
- Tuk
- 8.8 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 1183.3 mg
Alternativní recepty
Focaccia cipolle e zucca
2 godz.
Crema di mandorle
15 Min
Pane alle noci al Varoma
3 godz. 30 min
Pane semplice
4h
Pagnotta rustica
3h
Impasto base per pane
1h
Polpette di tacchino al sugo di pomodoro
30 Min
Tè alle erbe e biscotti alla cannella
55 Min
Panini ai semi al Varoma
2óra 30p
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24u.
Piadina (vegan)
45 min
Impasto per pizza integrale
2 godz.