Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- burro q.b.
- 2520 g di acqua
- 10 g di miele (volitelně)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 150 g di farina tipo 1
- 300 g di farina manitoba
- 8 g di sale
- 100 g di noci sgusciate
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 598.5 kJ / 143.1 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 4.1 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 211.1 mg
Alternativní recepty
Impasto per pane veloce
45 Min
Purè di patate (TM6)
1 Std.
Focaccia cipolle e zucca
2 Std.
Frutta secca dolce e speziata
1 Std.
Panini ai semi al Varoma
2 Std. 30 Min
Pizzette rosse
4 Std.
Pane semplice
4 Std.
Pagnotta rustica
3 Std.
Biscotti con semi di girasole
1 Std.
Pane alla zucca e mandorle
5 Std.
Patate gratinate al formaggio
2 Std.
Impasto per pizza integrale
2 Std.