Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
TM6

Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro

4.6 (54 hodnocení)

Suroviny

  • 10 g di sale grosso
  • 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 foglia di salvia fresca
  • 1 foglia di alloro secca
  • 2 grani di pepe nero
  • 2 bacche di ginepro
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 800 g di lonza di maiale, senza nervi, in 2 pezzi
  • 2 cucchiai di aceto balsamico
    nebo 2 cucchiai di aceto di vino
  • brodo vegetale fino ad arrivare a 400 g di liquido
  • 25 - 30 g di amido di mais (maizena)
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 50 g di burro a pezzi
  • sale q.b. (volitelně)

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1312.8 kJ / 313.8 kcal
Protein
28 g
Sacharidy
6 g
Tuk
19.9 g
Nasycený tuk
11.2 g
Vláknina
0 g
Sodík
754.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty