Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de fenouil, coupé en deux ou en quatre de taille adaptée à la grande goulotte
- 200 g de blancs de poireau
- 30 g d'huile d'olive
- ½ - ¾ c. à café sel, et 1 pincée pour la dorure
- 1 c. à thé de poivre moulu
- 2 c. à soupe de feuilles de thym frais
- 100 g de fromage de chèvre frais
- 2 œufs
- 100 g de ricotta fraîche
- 375 g de pâte feuilletée en 1 rectangle
- salade verte, pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1719 kJ / 411 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 612 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de pommes de terre (TM6)
1h 10min
Vinaigrette aux herbes et à l'ail
10min
Guacamole
5 min
Ceviche de poisson
3h 25 min
Parmigiana courgettes et pommes de terre (TM6)
1 godz. 15 min
Terrine de betteraves et de fromage de chèvre (TM6)
1h 45min
Riz brun végétarien
40min
Crème dessert
15min
Pâte de bouillon de volaille
45 min
Crème lait de coco - cacao (sans produits laitiers)
15min
Gratin de chou-fleur et œufs durs
55min
Pommes de terre rôties au romarin et à l'ail
1h 10min