Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de fenouil, coupé en deux ou en quatre de taille adaptée à la grande goulotte
- 200 g de blancs de poireau
- 30 g d'huile d'olive
- ½ - ¾ c. à café sel, et 1 pincée pour la dorure
- 1 c. à thé de poivre moulu
- 2 c. à soupe de feuilles de thym frais
- 100 g de fromage de chèvre frais
- 2 œufs
- 100 g de ricotta fraîche
- 375 g de pâte feuilletée en 1 rectangle
- salade verte, pour le service
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1719 kJ / 411 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 612 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sorbet aux fruits
10 min.
Gaufrettes roulées farcies (Marquesitas)
1óra 15p
Terrine de betteraves et de fromage de chèvre (TM6)
1j 45 menit
Brownies de patates douces
1h
Stir-fry aux aubergines et au kofu
1óra 25p
Carottes fermentées
84h 30min
Cuire du riz long complet
55min
Antonio Bachour: Biscuits en cœur, chocolat-framboise (métrique)
9h
Poulet farci aux cranberries et au camembert
45 min
Burgers aux brocolis et sauce aux radis
1h
Scones pour le petit déjeuner
30 min.
Omelette grecque vapeur à la feta et menthe
30 min.