Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour le saladier
- 300 g d'eau
- 3 c. à thé de miel
-
20
g de levure fraîche, émiettée
nebo 2 c. à thé de levure sèche active (8 g) - 400 g de farine complète pour pain
- ½ c. à thé de sel
La garniture
- 150 g d'oignons, coupé en deux
- 150 g de poivrons rouges, coupés en 4 quartiers et égrainés
- 30 g d'huile d'olive
- 2 c. à thé romarin frais haché
- ¼ c. à thé poivre fraîchement moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1544 kJ / 369 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 201 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Confiture de fraises, rhubarbe et vanille
45 Min
Confiture de mûres et de poires
45 Min
Forêt noire aux cerises amarena
5h
Brioche
9 Std. 30 Min
Ras el hanout
15 Min
Pain plat aux pommes de terre et au romarin
1 Std.
Cheesecake au citron et crunch aux noisettes
4 godz. 35 min
Boules protéinées au chocolat-beurre d'arachides
45 Min
Velouté de champignons des bois
25 Min
Salade de betteraves
10 Min
Riz basmati au curcuma et aux raisins de Corinthe
35 Min
Soupe de légumes à l’orge perlée
1 Std. 15 Min