Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour le saladier
- 300 g d'eau
- 3 c. à thé de miel
-
20
g de levure fraîche, émiettée
nebo 2 c. à thé de levure sèche active (8 g) - 400 g de farine complète pour pain
- ½ c. à thé de sel
La garniture
- 150 g d'oignons, coupé en deux
- 150 g de poivrons rouges, coupés en 4 quartiers et égrainés
- 30 g d'huile d'olive
- 2 c. à thé romarin frais haché
- ¼ c. à thé poivre fraîchement moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1544 kJ / 369 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 201 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe à l’épeautre à la paysanne
Žádné hodnocení
Quiche lorraine, façon baguette
40 min
Kouglof rapide
1óra 15p
Filet d'agneau en sauce au poivre rose
45 min
Pizza Margherita
2óra 10p
Pères Noël en pâte
2óra 10p
Chips de légumes au four
1j 45 menit
Oeufs en chocolat
2h 15min
Asperge et saumon sauce hollandaise
35p
Tas Kebap - Goulasch d'agneau au paprika
1j 10 menit
Ragoût de chevreuil avec pommes duchesse et chou rouge aux pommes
1h 20min
Salade de haricots verts aux pommes de terre et vinaigrette de légumes
50min