Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Budyń do kremu
- 650 g mleka, w temp. pokojowej
- 80 g budyniu waniliowego, w proszku, bez cukru
Miodowe blaty
- 120 g masła, pokrojonego na kawałki
- 200 g cukru pudru
- 75 g miodu
- 1 łyżka sody oczyszczonej
- 1 łyżka octu, białego
- 600 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- 2 jajka
Posypka
- 30 g orzechów włoskich, łuskanych
- 30 g czekolady deserowej
Krem budyniowo-kajmakowy i przełożenie
- 250 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
- 1 puszka masy kajmakowej, w temp. pokojowej (510 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 2133.9 kJ / 510 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 63.5 g
- Tuk
- 25.1 g
- Nasycený tuk
- 14.8 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 303 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciasto Metrowiec
7h
Tort à la Ferrero Rocher® z chrupką
72 Std.
Ciasto słonecznikowiec
9 godz.
Ciasto Pani Walewska
9óra 30p
Tort czekoladowy z kremem orzechowo-kajmakowym
48 godz.
Tort cappuccino z chrupką z białej czekolady
48 godz.
Ciasto łabędzi puch
5h 30min
Królewiec
9 godz. 45 min
Rolada tiramisu
4 godz.
Kremówki (Napoleonki)
6 Std. 30 Min
Miodownik-Stefanka Sławomira Zabawy
4 godz.
Rolada kawowo-orzechowa
2 Std. 30 Min