Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di ribes rosso, le bacche
- 300 g di zucchero
- 10 g di zucchero vanigliato
- 250 g di mela, qualsiasi tipo, con la buccia, denocciolata e tagliata a pezzi
- 400 g di aceto di mele (aceto di sidro)
- Nutriční hodnoty
- na 15 g
- Kalorie
- 193.1 kJ / 46.2 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 11.3 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 0.4 mg
Alternativní recepty
Soda Bread (pane irlandese)
45min
Frutta secca dolce e speziata
1h
Rösti svizzero
9h
Crema ai pomodori arrostiti
1 Std. 30 Min
Brunelle
2 Std.
Crostata al cioccolato con spaghetti di pere
1h 15min
Pane segale e farro
4h 30min
Mini panettoni zenzero e ciliegie
6 Std.
Panini dolci alle prugne
Žádné hodnocení
Banana bread con frosting
1 Std. 30 Min
Grissini ai semi di zucca e Parmigiano Reggiano
3 Std.
Cheesecake al cioccolato al Varoma
1h