Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di ribes rosso, le bacche
- 300 g di zucchero
- 10 g di zucchero vanigliato
- 250 g di mela, qualsiasi tipo, con la buccia, denocciolata e tagliata a pezzi
- 400 g di aceto di mele (aceto di sidro)
- Nutriční hodnoty
- na 15 g
- Kalorie
- 193.1 kJ / 46.2 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 11.3 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 0.4 mg
Alternativní recepty
Spaghetti scarola, olive e briciole di pane (vegan)
35min
Cream tart al cioccolato
8h
Muffin frittatine Parmigiano Reggiano e verdure
1h
Biscotti pupazzo di neve
2 Std.
Biscotti per la mia mamma
3 godz.
Polpette di pane
30 Min
Crostata albicocca e cioccolato fondente
6 godz.
Minestra imperiale tricolore
1 Std. 30 Min
Ciceri e tria
1 Std. 30 Min
Paccheri zucca e provola
45min
Bostrengo
1 Std. 30 Min
Pastiera napoletana
8h