Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 150 g di farina tipo 0
- 120 g di acqua
- 50 g di semola rimacinata di grano duro
Ripieno
- 75 g di mandorle pelate
- 500 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca Delica, a pezzetti (2 cm)
- 100 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzetti (2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di formaggio vegano tritato
Terminare la preparazione
- 20 g di burro di soia
- 5 - 6 foglie di salvia fresca
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- formaggio vegano tritato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1648.3 kJ / 394 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 46.8 g
- Tuk
- 19.1 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 327.9 mg
Alternativní recepty
Crespelle con radicchio e noci
2h
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45min
Gelatine limone e zenzero
1 Std. 30 Min
Vellutata di piselli; farro con pollo e verdure; crumble di fragole
1 Std. 20 Min
Torta amaretti e mela
2h
Mousse al cioccolato con le pere
3 Std.
Arcobaleno tortillas (TM6)
30min
Rigatoni con ragù di dentice, pomodorini e limone
30min
Burger di quinoa e ketchup giallo
2h
Pizza rossa con burrata, melanzane e zucchine insaporite
3h 45min
Mini bagel farciti
4h 30min
Pizza con crema di zucca, scamorza affumicata e pancetta
3h 50min