Casoncelli alla zucca (vegan)

Casoncelli alla zucca (vegan)

4.8 6 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porzioni

Suroviny

Pasta fresca
  • 150 g di farina tipo 0
  • 120 g di acqua
  • 50 g di semola rimacinata di grano duro
Ripieno
  • 75 g di mandorle pelate
  • 500 g di acqua
  • 300 g di polpa di zucca Delica, a pezzetti (2 cm)
  • 100 g di patate a pasta farinosa pelate e a pezzetti (2 cm)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 30 g di formaggio vegano tritato
Terminare la preparazione
  • 20 g di burro di soia
  • 5 - 6 foglie di salvia fresca
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • formaggio vegano tritato a piacere

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 327.9 mg
Protein 11.5 g
Kalorie 1648.3 kJ / 394 kcal
Tuk 19.1 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 2.5 g
Sacharidy 46.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...