Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 150 g di farina tipo 0
- 120 g di acqua
- 50 g di semola rimacinata di grano duro
Ripieno
- 75 g di mandorle pelate
- 500 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca Delica, a pezzetti (2 cm)
- 100 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzetti (2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di formaggio vegano tritato
Terminare la preparazione
- 20 g di burro di soia
- 5 - 6 foglie di salvia fresca
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- formaggio vegano tritato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1648.3 kJ / 394 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 46.8 g
- Tuk
- 19.1 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 327.9 mg
Alternativní recepty
Gnocchi di polenta con ragù di verdure
1h
Frullato verde
10min
Spagnolette siciliane
1 Std. 15 Min
Chips di verdure al forno (TM6)
1 Std. 45 Min
Christmas Tree Tartlets
40min
Alberelli di sfoglia
1h 30min
Crema pasticcera allo sciroppo d'acero
20min
Spaghetti al nero di seppia con salsa al Parmigiano Reggiano
45 Min
Casetta di Natale
1h 30min
Biscotti integrali di frutta secca
2 Std.
Alberello di biscotti cacao e peperoncino
2 Std.
Arrosto di vitello con salsa all'arancia
1 Std. 40 Min