Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 150 g di farina tipo 0
- 120 g di acqua
- 50 g di semola rimacinata di grano duro
Ripieno
- 75 g di mandorle pelate
- 500 g di acqua
- 300 g di polpa di zucca Delica, a pezzetti (2 cm)
- 100 g di patate a pasta farinosa, pelate e a pezzetti (2 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di formaggio vegano tritato
Terminare la preparazione
- 20 g di burro di soia
- 5 - 6 foglie di salvia fresca
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- formaggio vegano tritato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1648.3 kJ / 394 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 46.8 g
- Tuk
- 19.1 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 4.5 g
- Sodík
- 327.9 mg
Alternativní recepty
Mezzelune ripiene
1h 30 min
Anelli cioccolato e mandorle
40 Min
Spaghetti broccoli e noci
40 Min
Ratatouille galette con Affettatutto Bimby®
1h 30 min
Canederli agli spinaci
2h 30 min
Involtini primavera con Affettatutto Bimby®
1 Std.
Tarte flambé alle cipolle (TM6)
1 Std.
Burger di quinoa e verdure
25min
Cracker stella con verdure e ceci insaporiti
40 Min
Crostata con rose di mele
2 Std.
Fileja tropeani
2 Std.
Frittelle di fiori di zucca
2h 30 min