Kompatibilní verze
Agnello al curry con ceci e cavolo riccio a Cottura Lenta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di carne di agnello per spezzatino, senza ossa, senza grasso, a cubetti (3 cm)
- 1 cucchiaio di zenzero in polvere
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- 760 g di acqua + q.b. per ammollare
- 50 g di pasta al curry Madras
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di ceci, secchi
- 80 g di cipolla bianca,a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 70 g di lenticchie rosse secche
- 60 g di cavolo riccio, a pezzi (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1847.2 kJ / 441.5 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Sacharidy
- 29.4 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 559.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Agnello arrosto con verdure e salsa alla menta
2h 10min
Orzo alle verdure con uova in cocotte
1 Std. 30 Min
Arcobaleno tortillas (TM6)
30 Min
Zuppa di farro contadina
50 min
Bistecche di scamone con purè di cipolle stufate e salsa allo sherry
Žádné hodnocení
Costine di maiale al tè nero con riso e verdure al vapore
1 godz. 40 min
Carote pelate (TM6)
5 Min
Cozze al vapore con porri e latte di cocco
45 Min
Insalata di patate novelle e asparagi con pesto di aneto
40 min
Porchetta con pere e cipolle
12h
Verdure insaporite alla vietnamita con riso jasmine
40 min
Aglio pelato
5 Min