Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g frische Hefe
- 175 g Weißwein, trocken
- 300 g Hartweizenmehl (Semola), siehe Tipp
- 200 g Pizzamehl Type 00 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 150 g Olivenöl
- 10 g Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 208 kJ / 50 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 60 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2 Std.
Mediterranes Brot
2 Std.
Italienische Ciabattas
4 Std. 30 Min
Ciabatta
8h 30 min
Knoblauchpolenta und Gemüsepappardelle mit Parmesandip
1hod. 30min
Schoko-Salami
5h 20 min
Sieben-Gewürze-Pulver
5 Min
Zucchini-Garnelen-Puffer mit Joghurt
30 Min
Möhren-Mais-Buns
2 Std. 30 Min
Kräuter-Parmesan-Kekse
1小时 35 分钟
Mediterrane Fladenbrote
1 Std. 45 Min
Pesto-Hörnchen
1 Std. 20 Min