Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Oliven-Kräuter-Mischung
- 70 g Oliven, grün, entsteint
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 TL Thymianblättchen, frisch
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
Poolish
- 150 g Weizenmehl Type 550
- 150 g Wasser, lauwarm
- 10 g frische Hefe, zerbröselt
- 5 g Extra virgin Olivenöl
Hauptteig und Fertigstellung
- 175 g Wasser, lauwarm
- 280 g Weizenmehl Type 550
- 100 g Weizen-Vollkornmehl
- 5 - 10 g Hefe
- 20 g Extra virgin Olivenöl
- 15 g Salz
- 250 g Wasser, heiß
- 3 Spritzer Zitronensaft
- 50 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 323 kJ / 77 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 2 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 232 mg
Alternativní recepty
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2 godz.
Volle Kanne Vollkorn-Brot
17h
Fladen mit Champignons und Serrano-Schinken
4h 30 min
Artischocken in Öl
1h 40min
Ciabatta
8 Std. 30 Min
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24 godz.
Safran-Baiser-Kuchen
1 Std.
Hähnchen-Tajine
4 Std.
Mediterranes Pane Bianco
2 godz.
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50 Min
Basilikum-Toast mit Kräuterfrischkäse und Zitronenöl
3h
Linsen-Pilz-Suppe
1 Std.