Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pinsateig
- 310 g Wasser
- 1 g Hefe (erbsengroß)
- 350 g Weizenmehl Type 550
- 50 g Dinkelmehl Type 630
- 75 g Reismehl
- 25 g Kichererbsenmehl
- 2 TL Salz
- 10 g Olivenöl
Rhabarber und Fertigstellung
- 3 - 4 Stängel Rhabarber (ca. 300 g), in Stücken (5 mm)
- Zucker zum Bestreuen
- 300 g Crème fraîche (siehe Tipp)
- 30 g Honig
- 1 - 2 Zweige Thymian, abgezupft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Ziegenkäserolle, in Scheiben (2-3 mm)
- 20 - 30 g Walnusshälften
- 4 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 3414 kJ / 816 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 105 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 1991 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Galette mit Schinken
1 Std. 10 Min
Pinsa mit Mozzarella und Oliven
52h
Spargel-Tomaten-Ragout mit Burrata und Kräutergremolata
30 min
Weißer Spargel mit Aprikose und Ziegenkäse im Säckchen
1h
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45 min
Gegrillte Süßkartoffelscheiben mit Topping (vegan)
35min
Sabich (israelisches Sandwich)
1 Std. 10 Min
Mediterraner Spargel mit Sellerie-Hummus und Oliven-Petersilien-Gremolata
1h 15min
Gnocchi-Birnen-Salat mit Radicchio und Gorgonzola
45 min
Birnen-Feigen-Quiche mit Ziegenkäse und Honig
50min
Burrata-Pizza
1h 40 min
Zwetschgen-Hefe-Taler mit Haselnuss-Streuseln
2 godz.