
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pinsateig
- 310 g Wasser
- 1 g Hefe (erbsengroß)
- 350 g Weizenmehl Type 550
- 50 g Dinkelmehl Type 630
- 75 g Reismehl
- 25 g Kichererbsenmehl
- 2 TL Salz
- 10 g Olivenöl
Rhabarber und Fertigstellung
- 3 - 4 Stängel Rhabarber (ca. 300 g), in Stücken (5 mm)
- Zucker zum Bestreuen
- 300 g Crème fraîche (siehe Tipp)
- 30 g Honig
- 1 - 2 Zweige Thymian abgezupft
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Ziegenkäserolle in Scheiben (2-3 mm)
- 20 - 30 g Walnusshälften
- 4 Frühlingszwiebeln in dünnen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 816 kcal / 3414 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 33 g
- Sacharidy
- 105 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Sodík
- 1991 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Christstollen-Cantuccini
2 Std. 30 Min
Burrata mit Pfirsich-Bohnen-Salat und Kräuteröl
45 Min
Spargel mit Thunfisch und Zitronen-Vinaigrette
1 Std.
Laugenhäschen
1 Std.
Baguettes d' Épi
17 Std.
Rote-Bete-Tarte
1 Std. 30 Min
Dinkelkranz mit Halloumi, Preiselbeeren und Rosmarin
1 Std. 50 Min
Red-Goddess-Salad mit Orangen-Joghurtdressing
30 Min
Mediterraner Spargel mit Sellerie-Hummus und Oliven-Petersilien-Gremolata
1 Std. 15 Min
Kürbis-Gnocchi mit cremiger Currysauce
2 Std. 15 Min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1 Std. 10 Min
Pinsa mit Mozzarella und Oliven
52 Std.