Zařízení & příslušenství
原味鸡蛋饼
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
面粉200 克
-
水270 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
-
盐 约½茶匙3 克
-
油 煎至用适量
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
329.7 mg
Protein
9 g
Kalorie
971.8 kJ /
232.5 kcal
Tuk
5.3 g
Vláknina
0.9 g
Nasycený tuk
1.1 g
Sacharidy
37.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
一日三餐
21 recepty/-ů
Čína
Čína