Zařízení & příslušenství
浓香番茄锅底
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
1 个
Suroviny
-
洋葱 切块100 克
-
姜2 片
-
油50 克
-
猪油20 克
-
番茄沙司200 克
-
番茄 切块500 克
-
盐5 克
-
水1000 克
-
鸡精 (volitelně)1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 个
Sodík
4019.2 mg
Protein
7.7 g
Kalorie
4055 kJ /
970 kcal
Tuk
71.5 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
15.9 g
Sacharidy
82.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
在家吃火锅
10 recepty/-ů
Čína
Čína