Zařízení & příslušenství
紫薯发糕
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 15min.
3 人份
Suroviny
-
水 按步骤操作1200 克
-
紫薯 去皮,切小块200 克
-
糖20 克
-
干酵母粉1 茶匙
-
低筋面粉200 克
-
泡打粉1 茶匙
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
218.9 mg
Protein
7.8 g
Kalorie
1511.7 kJ /
361.7 kcal
Tuk
1 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
0.2 g
Sacharidy
79.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
轻食早餐
10 recepty/-ů
Čína
Čína