Zařízení & příslušenství
白菜炒年糕
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 人份
Suroviny
-
油15 克
-
新鲜香菇 切丝3 朵
-
葱 切段30 克
-
新鲜辣椒 切末10 克
-
虾米10 克
-
胡萝卜 切丝30 克
-
大白菜 切丝300 克
-
糖¼ 茶匙
-
酱油1 汤匙
-
盐¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
水100 克
-
猪肉丝100 克
-
年糕 切薄片430 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
12.964 g
Kalorie
1435 kJ /
343 kcal
Tuk
7.165 g
Vláknina
2.408 g
Sacharidy
57.606 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台湾四季家常菜
71 recepty/-ů
Čína
Čína