Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di chicchi di grano
- 100 g di nocciole tostate e spellate
- 5 g di lievito di birra disidratato
- 100 g di farina di farro
- 10 g di sale
- 50 g di semi di papavero
- 100 g di fiocchi di avena grossolani
- 50 g di semi di sesamo
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 10498 kJ / 2509 kcal
- Protein
- 77 g
- Sacharidy
- 336 g
- Tuk
- 114 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 74.9 g
- Sodík
- 4684 mg
Alternativní recepty
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Pasta fresca integrale all'uovo
1hod. 40min
Pasta fresca (vegan)
1h 10min
Tozzetti
1hod. 30min
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4h 45min
Panini al cumino
16h 30min
Pane integrale
Žádné hodnocení
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 godz. 20 min
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Rognone saltato con uova al vapore e rémoulade alla polpa di granchio
1h
Pane integrale alla curcuma
16 Std.
Pane azzimo
1h 45min