
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pre-impasto
- 50 g di acqua tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
- 60 g di farina di farro integrale
Lievitino di segale
- 70 g di acqua
- 5 g di lievito madre di segale
- 50 g di farina di segale integrale
Starter
- 50 g di acqua
- 50 g di fiocchi di farro
Impasto
- 1700 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina di farro
- 50 g di farina di segale integrale + q.b.
- 5 g di psillio
- 10 g di sale
- 10 g di burro
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1727 kcal / 7091 kJ
- Protein
- 56 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 310 g
- Vláknina
- 31.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane contadino
19hod.
Impasto base per pane
1hod.
Pane alle ciliegie e semi di lino
4hod. 15min
Panini con muesli
19hod. 30min
Rotolini di farro
30hod.
Pane integrale alla curcuma
16hod.
Pai Bao (pane asiatico)
5hod. 30min
Panini della Val Venosta
15hod. 30min
Pane in cassetta semplice
19hod.
Pane arabo
3hod. 30min
Pane di kamut e farro
4hod.
Pane semplice
4hod.