Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pre-impasto
- 50 g di acqua tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
- 60 g di farina di farro integrale
Lievitino di segale
- 70 g di acqua
- 5 g di lievito madre di segale
- 50 g di farina di segale integrale
Starter
- 50 g di acqua
- 50 g di fiocchi di farro
Impasto
- 1700 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina di farro
- 50 g di farina di segale integrale + q.b.
- 5 g di psillio
- 10 g di sale
- 10 g di burro
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 7091 kJ / 1727 kcal
- Protein
- 56 g
- Sacharidy
- 310 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 31.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane in cassetta semplice
19h
Pane semplice
4 Std.
Pane veneziano
18h 30min
Pane contadino
19h
Impasto base per pane
1h
Pane ai semi di girasole
22h
Panini della Val Venosta
15h 30min
Pane rustico svizzero
28 Std.
Pane in padella
18 Std.
Pane di kamut e farro
4 Std.
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24h