Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pre-impasto
- 50 g di acqua tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
- 60 g di farina di farro integrale
Lievitino di segale
- 70 g di acqua
- 5 g di lievito madre di segale
- 50 g di farina di segale integrale
Starter
- 50 g di acqua
- 50 g di fiocchi di farro
Impasto
- 1700 g di acqua
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina di farro
- 50 g di farina di segale integrale + q.b.
- 5 g di psillio
- 10 g di sale
- 10 g di burro
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 7091 kJ / 1727 kcal
- Protein
- 56 g
- Sacharidy
- 310 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 31.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane al latticello
18h
Panini della Val Venosta
15h 30min
Rotolini di farro
30sa
Rosette di farro
17h 30min
Pane di kamut e farro
4h
Pane ai semi di girasole
22 Std.
Pane integrale alla curcuma
16h
Pane contadino
19 Std.
Pane in cassetta semplice
19 Std.
Pane toscano (TM6)
16h 30min
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Pane semplice
4h