Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino di segale
- 65 g di acqua
- 50 g di farina di segale
-
10
g di lievito madre di segale
nebo 1 g di lievito di birra fresco
Lievitino di farina di grano
- 200 g di acqua
-
30
g di lievito madre di grano
nebo 2 g di lievito di birra fresco - 200 g di farina tipo 0 forte (almeno W320)
Pane
- 1650 g di acqua (di cui 150 g fredda)
- 3 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 0 forte (almeno W320)
- 100 g di farina di segale
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 9579 kJ / 2551 kcal
- Protein
- 69 g
- Sacharidy
- 474 g
- Tuk
- 8 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 31.8 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane al latticello
18 Std.
Panini della Val Venosta
15h 30 min
Pane ai semi di girasole
22h
Pane morbido di farro
19h
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20h
Pane contadino
19h
Impasto base per pane
1 godz.
Treccia di pane alle olive
5h 30min
Pane in cassetta semplice
19h
Pane toscano (TM6)
16 Std. 30 Min
Pane veneziano
18h 30min
Pane semplice
4 godz.