
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino di segale
- 65 g di acqua
- 50 g di farina di segale
-
10
g di lievito madre di segale
nebo 1 g di lievito di birra fresco
Lievitino di farina di grano
- 200 g di acqua
-
30
g di lievito madre di grano
nebo 2 g di lievito di birra fresco - 200 g di farina tipo 0 forte (almeno W320)
Pane
- 1650 g di acqua (di cui 150 g fredda)
- 3 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 0 forte (almeno W320)
- 100 g di farina di segale
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2551 kcal / 9579 kJ
- Protein
- 69 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 474 g
- Vláknina
- 31.8 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane contadino
19hod.
Pane di patate e noci
21hod.
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24hod.
Lievito madre disidratato
24hod. 10min
Lievito madre con farina di segale
96hod. 20min
Cipolle e aglio insaporiti
20min
Panini al cumino
16hod. 30min
Gnocchetti di granturco
1hod. 5min
Pane rustico ripieno
29hod.
Panini della Val Venosta
15hod. 30min
Pane toscano (TM6)
16hod. 30min
Pane semplice
4hod.