Zařízení & příslušenství
Ledové kiwi cappuccino s vinnou pěnou
Příprava 3hod.
Celkový 3hod.
10 porce
Suroviny
-
560 gramů kiwi zralého, oloupaného, na čtvrtky
-
10 lístků bazalky
-
120 gramů citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
-
200 gramů bílého vína, suchého
-
2 čajové lžičky medu2 čajové lžičky agávového sirupu
-
2 bílky
-
2 čajové lžičky cukru
-
2 špetky soli
-
lístky bazalky pro zdobení
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Sodík
41.2 mg
Protein
1.3 g
Kalorie
263.6 kJ /
63 kcal
Tuk
0.3 g
Vláknina
1.8 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
11.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Low carb II. a bezlepkové recepty
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pavlova s malinovým coulis a lesním ovocem
5hod. 30min.
Ostružinový crumble
35min.
Mražené jogurtové kousky s jahodami
6hod. 10min.
Tvarohové knedlíky s rozvarem z broskví a meruněk
1hod. 20min.
Banánový cheesecake
7hod. 55min.
Melounová limonáda
15min.
Karamelový milkshake s banány
15min.
Svěží jahodová zmrzlina
5min.
Polévka s raviolami a hovězím masem
30min.
Zapečené těstoviny s tuňákem a rajčaty
1hod.
Banánová zmrzlina bez vajec a laktózy
20min.
Rajčatová omáčka s tuňákem
45min.