Zařízení & příslušenství
Tradiční vafle s hruškovým pyré
Příprava 45min.
Celkový 2hod. 30min.
14 kusů
Suroviny
Hruškové pyré se zázvorem a vanilkou
-
1000 gramů hrušek oloupaných, bez jádřinců, na menší kousky
-
½ vanilkového lusku
-
50 gramů cukru
-
1 - 2 čajové lžičky čerstvého zázvoru nastrouhaného
Vafle
-
3 vejce
-
375 gramů mléka
-
250 gramů hladké mouky
-
70 gramů řepkového oleje
-
20 - 25 gramů cukru
-
2 čajové lžičky vanilkového cukru1 čajová lžička domácího vanilkového cukru
-
1 ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
1 špetka soli
-
řepkový olej
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
4.5 g
Kalorie
891 kJ /
212 kcal
Tuk
7 g
Vláknina
2.4 g
Sacharidy
35.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vafle
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Palačinky (Crêpes)
1hod. 15min.
Belgické vafle se šlehačkou a jahodami
1hod. 50min.
Čokoládové vafle s karamelovou polevou a banány
1hod.
Pomerančové vafle
40min.
Banánové vafle s kakaovo-ořechovým krémem
1hod. 20min.
Perníčky
1hod. 45min.
Banánové lívance s malinami
35min.
Borůvkové cupcaky s krémem z bílé čokolády
1hod. 45min.
Crêpes Suzette (palačinky podle Suzette)
35min.
Banánové lívanečky
30min.
Lívanečky s jablky
40min.
Vafle
40min.