Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 120 gramů hladké mouky
- 30 gramů cukru krupice
- 2 vejce
- 300 gramů mléka
- 40 gramů másla, pokojové teploty
Pomerančové máslo Suzette
- 1 pomeranč
- 1 citrón
- 50 gramů cukru krupice
- 50 gramů pomerančového likéru, např. Grand Marnier
- 80 gramů másla, pokojové teploty
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1478 kJ / 353 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 36.3 g
- Tuk
- 20.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Palačinky (Crêpes)
1h 15min
Tradiční vafle s hruškovým pyré
2 Std. 30 Min
Tvarohová bábovka s limetkovou polevou
1 godz. 30 min
Bešamelová omáčka
15 Min
Belgické vafle se šlehačkou a jahodami
1 Std. 50 Min
Hráškový krém se šunkovými chipsy
30min
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50 Min
Trhanec s rebarborou
50 Min
Filloas (španělské palačinky)
1 godz.
Rivani (pomerančový krupicový dezert)
1h 15min
Chřestová polévka se slaninovými chipsy
25 Min
Hrášková polévka s crème fraiche a křupavou šunkou
1 godz.