韓式牛肉飯捲 (TM6)
TM6

韓式牛肉飯捲 (TM6)

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 15 克 蒜頭
  • 150 克 牛肉條
    nebo 150 克 火鍋牛肉片
  • 8 茶匙 韓國麻油
  • 2 茶匙 醬油
  • ¼ 茶匙 黑胡椒粉
  • 1 茶匙 米酒
  • 1 大匙 二砂糖
  • 200 克 紅蘿蔔 ,去皮,對半縱切再切段(5公分)
  • 1 ¾ 茶匙 鹽
  • 320 克 米
  • 2 顆 蛋 ,打散
  • 1600 克 水
  • 300 克 菠菜 ,切段(約10公分)
  • 2 茶匙 油
  • 100 克 醃黃蘿蔔 ,切5根長條狀(約15 x 1公分)
  • 5 張 海苔片
  • 1 茶匙 白芝麻

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
2113.4 kJ / 505.1 kcal
Protein
20.2 g
Sacharidy
78.1 g
Tuk
12.2 g
Nasycený tuk
2.8 g
Vláknina
3.9 g
Sodík
706.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty