Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sponscake
- 1 el boter, om in te vetten
- 2 eieren, medium (53-63 g)
- 80 g suiker
- 60 g pastabloem (zie tip)
- 20 g cacaopoeder, ongezoet
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl chilipoeder
- 1 snuifje zout
Crème
- 100 g suiker
-
½
tl vanille-extract, natuurlijk
nebo 1 tl vanillesuiker, huisgemaakt - 40 g pastabloem (zie tip)
- 500 g melk
- 2 eieren, medium (53-63 g)
- 2 g gelatineblaadjes
- water om te weken
- 500 g mascarpone
Montage
- 18 g espressokoffie, koud
- 3 el droge Marsala wijn, droog of zoet
- 250 g frambozen
- 2 el gepelde walnoten, fijngehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2293 kJ / 548 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 178 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Žádné hodnocení
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Žádné hodnocení
Kreplach
55 Min
Engelse brunch
Žádné hodnocení
Mokka-pompoen frappuccino
20 Min
Kleine carnaval beignets
Žádné hodnocení
Bosbessen cheesecake-ijs
14 Std. 35 Min
Pisco sour
Žádné hodnocení
Karamel parfait
Žádné hodnocení
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Žádné hodnocení
Warme chocolademelk van de inca's
40 min