Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sponscake
- 1 el boter, om in te vetten
- 2 eieren, medium (53-63 g)
- 80 g suiker
- 60 g pastabloem (zie tip)
- 20 g cacaopoeder, ongezoet
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl chilipoeder
- 1 snuifje zout
Crème
- 100 g suiker
-
½
tl vanille-extract, natuurlijk
nebo 1 tl vanillesuiker, huisgemaakt - 40 g pastabloem (zie tip)
- 500 g melk
- 2 eieren, medium (53-63 g)
- 2 g gelatineblaadjes
- water om te weken
- 500 g mascarpone
Montage
- 18 g espressokoffie, koud
- 3 el droge Marsala wijn, droog of zoet
- 250 g frambozen
- 2 el gepelde walnoten, fijngehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2293 kJ / 548 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 37 g
- Nasycený tuk
- 178 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Žádné hodnocení
Tempé
48 Std.
Haver horchata
Žádné hodnocení
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Žádné hodnocení
Cashew brood wentelteefjes
Žádné hodnocení
Chocolade babka
3小时
Drie kaas pides
1 Std. 40 Min
Met frambozen doordrenkte azijn
Žádné hodnocení
Crème anglaise
15 min
Plakje marmercake met perzikvulling
Žádné hodnocení
Curryworst en linzen
1h
Vanillesaus (crème anglaise)
10 Min