Baskenkuchen (Gâteau basque)

Baskenkuchen (Gâteau basque)

4.5 63 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
12 Stücke

Suroviny

Vanille-Rum-Creme
  • Milch
    500 g
  • Eigelb
    2
  • Ei
    1
  • Zucker
    120 g
  • Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Ausstäuben
    50 g
    50 g Dinkelmehl Type 630
  • Rum (volitelně)
    30 g
  • Vanilleschote längs halbiert
    1
  • Butter zum Einfetten
Mürbeteig und Fertigstellung
  • Weizenmehl Type 550 und mehr zum Bearbeiten
    300 g
    300 g Dinkelmehl Type 630
  • Zucker
    130 g
  • Butter weich, in Stücken
    150 g
  • Ei
    1
  • Backpulver (ca. 1 Pck.)
    15 g
  • Milch zum Bestreichen
  • Puderzucker (volitelně) zum Bestäuben
    20 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Sodík 134 mg
Protein 6 g
Kalorie 1349 kJ / 323 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 8 g
Sacharidy 45 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...