![Cremă de portocale de Sevilla Cremă de portocale de Sevilla](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F3AA1749-26AF-4C6C-879B-D7C465B0EF1F/Derivates/5FD338EE-C4C4-4C7E-BA24-C3FF8A320318.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g zahăr
- 1 portocală, doar coji subțiri
- 3 ouă mari (63-73 g)
- 125 g unt nesărat, tăiat cuburi
- 100 g zeamă de portocală (de la aprox. 3-4 portocale)
- Nutriční hodnoty
- na 530 g
- Kalorie
- 8322 kJ / 1989 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 202.3 g
- Tuk
- 121.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frappe mocha cu nucă de cocos
3h 30 min
Sos cu macrou afumat și năsturel
5 Min
Chifle umplute cu legume și brânză
3h 55 min
Amaretti cu caise
40 min
Tort curcubeu
2 godz. 10 min
Cocktail Punch de citrice
Žádné hodnocení
Soufflé de ciocolată cu portocală
Žádné hodnocení
Ulei infuzat cu lămâie și rozmarin
Žádné hodnocení
Căpșune sous-vide cu mousse de ciocolată albă și brânză
Žádné hodnocení
Sorbet Piña colada
30 min
Panna cotta de nuci caju cu sos de zmeură
Žádné hodnocení
Cremă de lămâie
1h