Zařízení & příslušenství
虾皮炒包菜(TM6)
Příprava 5min.
Celkový 15min.
2 人份
Suroviny
-
包菜 取叶片,切除菜芯较厚的内茎部分400 克
-
胡萝卜 去皮切段,可以放入进料口的大小100 克
-
油30 克
-
淡味虾皮 约2茶匙3 克
-
盐 约2-3克½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
334.3 mg
Protein
4.4 g
Kalorie
803.5 kJ /
203 kcal
Tuk
15.6 g
Vláknina
3.2 g
Nasycený tuk
2.3 g
Sacharidy
13.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
多功能果蔬处理器 基础入门2
21 recepty/-ů
Čína
Čína