虾皮炒包菜(TM6)
TM6

虾皮炒包菜(TM6)

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 400 克 包菜 ,取叶片,切除菜芯较厚的内茎部分
  • 100 克 胡萝卜 ,去皮切段,可以放入进料口的大小
  • 30 克 油
  • 3 克 淡味虾皮 ,约2茶匙
  • ½ 茶匙 盐 ,约2-3克

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
803.5 kJ / 203 kcal
Protein
4.4 g
Sacharidy
13.3 g
Tuk
15.6 g
Nasycený tuk
2.3 g
Vláknina
3.2 g
Sodík
334.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty