Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 克 包菜 ,取叶片,切除菜芯较厚的内茎部分
- 100 克 胡萝卜 ,去皮切段,可以放入进料口的大小
- 30 克 油
- 3 克 淡味虾皮 ,约2茶匙
- ½ 茶匙 盐 ,约2-3克
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 803.5 kJ / 203 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 13.3 g
- Tuk
- 15.6 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 334.3 mg