Stegt pizza med tomat og ost

Stegt pizza med tomat og ost

Žádné hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 3hod.
8 portioner

Suroviny

Dej
  • vand
    350 g
  • sukker
    1 tsk
  • tørgær
    1 tsk
    10 g gær, smuldret
  • vegetabilsk olie til smøring
  • semulje
    300 g
  • bagehvedemel plus ekstra til mel
    300 g
  • havsalt
    2 tsk
Topping
  • pecorino skåret i stykker (3-4 cm)
    100 g
    100 g Provolone (Italiensk ost), skåret i stykker (3-4 cm)
  • fed hvidløg
    1
  • ekstra jomfruolivenolie
    30 g
  • hakkede tomater, dåse
    400 g
  • havsalt
    1 tsk
  • basilikum, frisk kun blade
    2 kviste
  • oregano, tørret
    1 tsk
  • vegetabilsk olie til stegning

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 11 g
Kalorie 2121 kJ / 507 kcal
Tuk 26.6 g
Vláknina 3.2 g
Sacharidy 59.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše