
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ekstra jomfruolivenolie til smøring
-
¾
tsk tørgær
nebo 7 g gær - 1620 g vand
- 5 g sukker
-
395
g bagehvedemel
nebo manitoba mel - 260 g pastamel (se tip)
- 12 g havsalt
- 1 - 2 spsk semolina til drysning
- Nutriční hodnoty
- na 1 stykke
- Kalorie
- 671 kcal / 2581 kJ
- Protein
- 19 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 127 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gluten- og kernefrie boller
Žádné hodnocení
Courgette- og gulerodsbrød med kerner
Žádné hodnocení
Blomsterbrød
1hod. 5min
Æblehorn
Žádné hodnocení
Hytteostbrød
Žádné hodnocení
Kanelvafler
Žádné hodnocení
Lyserøde bagels med kylling, avocado og grønt
Žádné hodnocení
Glutenfrit kartoffelbrød
Žádné hodnocení
Glutenfrit toastbrød
Žádné hodnocení
Glutenfrit briochebrød
Žádné hodnocení
Brød af boghvede, chia og kerner
Žádné hodnocení
Nem brioche
Žádné hodnocení