Zařízení & příslušenství
蒜香爽口时蔬
Příprava 15min.
Celkový 25min.
3 人份
Suroviny
-
水800 克
-
新鲜黑木耳160 克
-
腐竹 新鲜的,切段160 克
-
矿泉水 冲洗用适量
-
黄瓜 切4-5厘米条,约250克1 根
-
蒜头4 瓣
-
新鲜小米椒 根据个人口味调节1 根
-
红辣椒油20 克
-
油30 克
-
辣椒粉 选辣椒面3 - 5 克
-
白芝麻 烤熟的5 克
-
生抽25 克
-
醋10 克
-
蚝油10 克
-
糖 (volitelně) (约½茶匙)2 - 3 克
-
新鲜香菜 切末4 - 5 根
-
葱 切末4 根
-
无盐烤花生 切碎适量
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
682.2 mg
Protein
12.8 g
Kalorie
1286 kJ /
307.7 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
2.5 g
Sacharidy
14.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
夏日凉拌菜
10 recepty/-ů
Čína
Čína